Prezentarea volumului „Fanzinul Fanzinelor – 20 de ani de fanzine si publicatii Otherground in Timisoara”. Sambata 23 mai , ora 19.00

poza fb 1.

 

 

 

 

 

 

 

   Va invitam Sambata 23 mai, incepand cu ora 19.00 la prezentarea proiectului „Fanzinul Fanzinelor – 20 de ani de fanzine si publicatii Otherground in Timisoara”. Grupul AntroPong* si prietenii ne vor impartasi din experienta construirii si sustinerii scenei DIY in orasul de pe Bega, pas cu pas, asa cum e drumul de la Sibiu la Cotroceni, prin participarea la editarea publicatiilor independente, organizarea festivalurilor de muzica si activism social,  prin sustinerea de concerte si turnee in Romania si Europa, cat si implicarea directa in miscarile sociale locale.

 Fanzinul Fanzinelor este o colectie-arhiva incompleta de fanzine Otherground (Do it Yourself, Underground si Punk) publicate in Timisoara in perioada 1994-2014. Volumul de 400 de pagini contine extrase din publicatii precum Apararea Civila, Slogan, Revolta, Lovekills, In League With 32, Scrisori de la Livia Sura si multe altele. Volumul va fi disponibil la Claca in seara prezentarii.

Dupa prezentare si eventuala sesiune de intrebari, in functie de interesul publicului, va urma o serata punk cu muzica DIY romaneasca din ultimii 20 de ani,  pusa de dj AntroPong *.

––––

*AntroPong este un proiect de antropologie underground care isi propune documentarea unor aspecte si manifestari subterane ale vietii culturale, sociale si politice din primii 20-25 de ani de dupa ‘Revolutie’ in Romania.

SAM_3239

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Eveniment. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s